Mesaj Director

BINE ATI VENIT!

În numele personalului Şcolii Gimnaziale „Virgil Calotescu” Bascov, vă spun „Bine ați venit!”.

Suntem foarte mândri de elevii noștri, cei mai buni ambasadori ai școlii, copii politicoși, grijulii și motivați să se autodepășească. Scopul nostru este de a-i pregăti pentru viitor, oferindu-le abilitățile de învățare care îi vor îndruma pe tot parcursul vieții, încurajându-i să gândeasca, să fie independenți.

Vom face tot ce ne stă în putere pentru a-i forma şi dezvolta fiecărui elev, competenţe de comunicare, de participare activă şi responsabilă la viaţa socială şi culturală, de învăţare pe tot parcursul vieţii, astfel încât elevii să devină personalităţi mature, capabile să-şi valorifice potenţialul de care dispun şi să facă cele mai bune alegeri pentru a se integra cu succes în societatea cunoaşterii.

Vă așteptăm să ne treceți pragul pentru a găsi un climat și o atmosferă de studiu cu totul deosebite. De aceea, vă provoc să nu evitaţi şansa de a oferi copiilor o şcoală/grădiniță în care să se dezvolte şi să se formeze pentru viaţa reală, care este dincolo de ziduri.

Vă mulțumim pentru interesul acordat școlii noastre prin vizitarea site-ului și sperăm că veți găsi aici informații de care aveți nevoie.

DIRECTOR,

Prof. Minerva Elena RIZEA

COMMENTS